Takk til alle som stilte opp på «vår» løpet. 30 April. Til tross for regn og snø, stilte 100 førere til start.

Løpet var kvalifikasjons-løp til Landsfinalen for både Senior og Junior.
I Junior klarte NMK Fluberg å få kvalifisert hele 3 førere; Eskil Espeseth,Joakim Brattrud og Espen Lappen fikk alle med seg invitasjon til Landsfinalen for Junior på Fuglehaugen motorsenter til sommeren, Hvor NMK Gol skal kåre norges beste junior bilcross sjåfør.
I senior klassen klarte ikke NMK Fluberg å kvalifisere noen førere denne gangen. Sune-Ero Løkken beste Fluberg  fører på en 12 plass. I rallycross stilte NMK Fluberg med en fører,  Johnny Uhlen som kom på andreplass i B finalen, som holdt til en 7 plass totalt.
Hele resultatlisten kan du lese her.

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *